Nieuws: ProVoet gaat gidsen

 1. ProVoet

  ProVoet .

  Berichten:
  436
  Ontvangen Likes:
  394
  Trophy Punten:
  135
  Eerder hebben we kort gemeld dat we bezig zijn met de ontwikkeling van een consumentenwebsite en dat ProVoet.nl wordt vernieuwd. Graag lichten we het tipje van de sluier wat verder op over waar we mee bezig zijn en hoe het er uit gaat zien.

  Onder het motto ProVoet gaat gidsen zetten we de laatste tijd vanuit ProVoet steeds meer in op duidelijkheid. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om duidelijkheid voor consumenten, welke ‘smaken’
  pedicures er zijn, wat mag je van ze verwachten en wie zijn dat dan. Maar ook duidelijkheid gericht op onze (toekomstige) leden, welke opleidingen zijn er, wat houden ze in en wat kun je er nadien
  mee. In het kader van deze duidelijkheid zijn we een traject gestart met twee websites: een consumentenwebsite en ProVoet.nl

  De zoektocht naar een geschikte pedicure of medisch pedicure vindt steeds meer online plaats. Hier gaan we sterker op inzetten, zodat de consument terechtkomt bij een geschikte ProVoet pedicure.
  Daarbij is het zo dat een consument in veel gevallen informatie opzoekt over een probleem aan hun voeten. Daarbij zien ze misschien niet direct de pedicure of medisch pedicure als oplossing.
  Daarom wordt ook sterk ingezet op de problematiek vanuit het oogpunt van de consument. Als we de aandacht dan eenmaal vasthebben, proberen we de consument direct met een geschikte ProVoet pedicure in contact te brengen.

  De vernieuwing van de ProVoet website bestaat in grote lijnen uit twee onderdelen:
  • Beter toegankelijk maken en overzichtelijker presenteren van informatie voor leden van ProVoet.
  • Integratie van een online platform voor leden van ProVoet, met daarop alle relevante informatie en actualiteiten uit de branche (niet afkomstig van ProVoet) en ruimte om met elkaar in contact
  te komen. Een aantal populaire onderdelen van dePedicure.nl wordt hier ondergebracht, plus diverse nieuwe onderdelen.

  De ontwerpen van beide websites zijn inmiddels afgerond. Daarbij stond gebruiksgemak en informatiebehoefte van de bezoeker centraal. Onder leiding van een extern bureau hebben we gekeken naar het huidige gebruik en ervaringen van ProVoet.nl en dePedicure.nl en soortgelijke websites gericht op consumenten.

  De websites worden in de laatste maanden van dit jaar ontwikkeld en getest. Daarbij vragen we uiteraard onze leden naar hun ervaring. Naar verwachting worden beide website in de eerste maanden van volgend jaar opgeleverd.

  provoetnieuwesites.png
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 22 okt 2017
 2. Joke Bakker

  Joke Bakker LEKKER BEZIG

  Berichten:
  9
  Ontvangen Likes:
  13
  Trophy Punten:
  29
  Misschien ook nog een idee dat de klant gelijk via de website van provoet naar de website van de gekozen ( medisch) pedicure kan doorlinken zodat de klant een beter indruk van de praktijk krijgt en meer informatie kan lezen.
   
 3. Mona

  Mona LEKKER BEZIG

  Berichten:
  14
  Ontvangen Likes:
  19
  Trophy Punten:
  29
  Goede vraag Joke, sluit mij erop aan.
   
 4. iris77

  iris77 KOMT OP GANG

  Berichten:
  24
  Ontvangen Likes:
  4
  Trophy Punten:
  19
 5. Paula Romsom

  Paula Romsom KOMT OP GANG

  Berichten:
  29
  Ontvangen Likes:
  4
  Trophy Punten:
  19
  Prima suggestie !!
   
 6. Brigitte

  Brigitte KOMT OP GANG

  Berichten:
  22
  Ontvangen Likes:
  3
  Trophy Punten:
  19
  Uitstekend idee!
   
 7. monique slagter

  monique slagter ACTIEF LID

  Lid vd Maand

  Berichten:
  251
  Ontvangen Likes:
  82
  Trophy Punten:
  99
  Goed idee !!!
   

Deel Deze Pagina