Actueel: Code van het voetverzorgingsbedrijf krijgt een update

 1. ProVoet

  ProVoet .

  Lid vd Maand

  Berichten:
  451
  Ontvangen Likes:
  414
  Trophy Punten:
  135
  De Code van het voetverzorgingsbedrijf (ook wel branchecode genoemd) wordt binnenkort drastisch aangepakt. De huidige Code komt uit 2009 en ProVoet vindt het tijd het document te updaten met de nieuwste inzichten op het gebied van hygiƫne, Arbo en milieu.

  De Code is een belangrijk kwaliteitsinstrument in de branche dat wordt uitgegeven door het CvAE. Omdat het CvAE stopt per 1 januari 2018, neemt ProVoet de Code over.

  De huidige Code is ook de Arbocatalogus voor de voetverzorgingsbranche, dat is met de nieuwe Code ook de bedoeling. Een Arbocatalogus beschrijft technieken en manieren, goede praktijken, normen en praktische handleidingen voor veilig en gezond werken in de branche. Dat betekent dat dit traject ook langs de Arbeidsinspectie gaat en we ook om tafel gaan met pedicures, medisch pedicures en andere partijen van zowel binnen als buiten de branche.

  Dit project van ProVoet start in januari van het nieuwe jaar en zal minimaal een jaar beslaan. Totdat de nieuwe Code verschijnt, is de huidige Code te zien op de website van ProVoet.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 22 okt 2017
 2. 10Tenen

  10Tenen LEKKER BEZIG Deelnemer Disinall Quiz 2017

  Berichten:
  104
  Ontvangen Likes:
  5
  Trophy Punten:
  44
  Prima plan
   
 3. Angela Megens

  Angela Megens werkt bij amebo pedicure opleidingen Opleider

  Berichten:
  28
  Ontvangen Likes:
  6
  Trophy Punten:
  29
  Hartstikke fijn
   

Deel Deze Pagina