Stichting Bravo borgt branchediploma samen met exameninstellingen

 1. ProVoet

  ProVoet .

  Lid vd Maand

  Berichten:
  464
  Ontvangen Likes:
  425
  Trophy Punten:
  135
  Op donderdag 18 januari hebben de nieuwe Stichting Branchediplomering voetzorg (Bravo) en exameninstellingen TCI en Exuive, een overeenkomst getekend voor borging van de kwaliteit van de branchediploma’s pedicure en medisch pedicure.

  Stichting Bravo is 1 januari gestart. Bravo richt zich op het borgen en optimaliseren van de kwaliteit van opleiden en examineren en geeft de branchediploma’s pedicure en medisch pedicure af. Als onderdeel hiervan heeft Bravo een beoordelingsrichtlijn opgesteld voor exameninstellingen. Hierin staat beschreven waaraan zij moeten voldoen. Een externe onafhankelijke toezichthouder ziet toe op het naleven hiervan, namelijk Stichting De Examenkamer.

  Exameninstellingen TCI en Exuive hebben in een uitgebreide audit laten zien dat ze aan de beoordelingsrichtlijn voldoen. Zij worden vanaf nu dan ook erkend door Bravo voor de examinering van de branchediploma’s. Dit betekent dat de kwaliteit van het examen bij deze partijen goed is geborgd. Er kan met een gerust hart een diploma verstrekt worden aan kandidaten die bij deze instellingen zijn geslaagd.

  Met het tekenen van de samenwerkingsovereenkomst is er weer een stap gezet in de verdere professionalisering van de pedicure en de medisch pedicure.

  Tekenmoment overeenkomst TCI BRAVO.1 (2).png

  Met van links naar rechts; Kees Boonman (Bravo), Paul Smeets (TCI), Liesbeth Kieboom (TCI) en Ron Verschuren (Bravo)


  Tekenmoment overeenkomst Exuive BRAVO.4 (2).png

  Met van links van rechts; Kees Boonman (Bravo), Anna Madeleine van der Houwen (Exuive) en Ron Verschuren (Bravo)
   
  JM. Bijlsma-Vos en Igna Breedeveld vinden dit leuk.
 2. Stephanie

  Stephanie LEKKER BEZIG

  Berichten:
  19
  Ontvangen Likes:
  5
  Trophy Punten:
  29
  Goed bezig!!!
   
 3. Pam Heemskerk

  Pam Heemskerk TOP LID Regiodagen Team

  Berichten:
  247
  Ontvangen Likes:
  101
  Trophy Punten:
  130
  Ron Veschuren is toch de directeur van ProVoet? Nu zie ik hier een foto van hem als representief van BRAVO. Is er een fout gemaakt of draagt de man twee petten? Benieuwd wie opheldering kan bieden...
   
  Monique van Dijk vindt dit leuk.
 4. Liana Tieland

  Liana Tieland Moderator vraagbaak Vraagbaak Team ProVoet Poule

  Berichten:
  743
  Ontvangen Likes:
  539
  Trophy Punten:
  155
  @Pam Heemskerk op de website van BRAVO kun je lezen dat het bestuur het eerste jaar een onafhankelijk voorzitter heeft die ook na dit jaar aanblijft en dat de andere bestuursleden dit opstart jaar hun expertise inzetten voor BRAVO en daarna terugtreden zodat er onafhankelijke nieuwe bestuursleden kunnen aantreden.
   

Deel Deze Pagina